Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (34) pågrepet etter å ha tatt seg inn i bolighus og truet politiet med stein

- Han har vist tidligere at han kan være farlig, så når han er i det lynnet tar vi det på alvor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Væpnet politi har pågrepet en 34 år gammel mann i Kristiansund sentrum etter at han hadde forskanset seg inne i et bolighus. De tre personene som har tilhold i huset ble evakuert da den sterkt rusede mannen tok seg inn.

- I løpet av natta var det en rekke meldinger om bilinnbrudd i Kristiansund. En politipatrulje fant den aktuelle mannen sovende i en bil. Da han ble vekket ble han ustyrlig og han forsvant inn i et hus, sier operasjonsleder Jan Erik Kjelle ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

Kjelle forteller at de kjenner godt til den aktuelle mannen fra tidligere, og at han også har vært involvert i væpnede aksjoner før.

Mannen skal ha gjort endel skade inne i bolighuset, og truet polititjenestemennene utenfor med stein.

- Vi fikk til slutt kontakt med ham og overtalte ham til å komme ut. Utenfor fikk han håndjern på, og ble fraktet til politihuset uten dramatikk, sier Kjelle.

Han sier de ikke kjenner bakgrunnen til hvorfor han reagerte så kraftig da han ble vekket i bilen, men sier at politiet rykket raskt ut da de forstod at det dreide seg om den aktuelle 34-åringen.

- Han har vist tidligere at han kan være farlig, så når han er i det lynnet tar vi det på alvor, sier Kjelle.