MANN PÅGREPET: da en 34 år gammel mann be stanset for vinglete kjøring, opplyste han til politiet at han hadde drept sin mor. Mannen er nå siktet for ahndlingern. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto
MANN PÅGREPET: da en 34 år gammel mann be stanset for vinglete kjøring, opplyste han til politiet at han hadde drept sin mor. Mannen er nå siktet for ahndlingern. Foto: Lasse Ljung/NyhetsfotoVis mer

Mann (34) pågrepet for drap på sin mor (61)

Mannen ble stoppet av politiet etter vinglete kjøring. Opplyste til politiet at han hadde drept sin mor i Larvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LARVIK/OSLO (Dagbladet): En 61 år gammel kvinne ble i 21-tida funnet drept i en bolig på Hovland i Larvik.

Vestfold politidistrikt opplyser i en pressemelding at politiet i Larvik klokka 2020 i kveld stanset en bil etter vinglete kjøring. Mannen i bilen opplyste til politiet at han hadde drept sin egen mor.

Politiet rykket ut til en adresse på Hovland hvor kvinnen ble funnet drept.

- Åstedet er avsperret og avdøde vil bli sendt til obduksjon. Det er iverksatt terkniske og taktiske undersøkelser, og politiet har bedt om teknisk bistand fra Kripos, opplyser politiet.

Mannen, en 34-åring er pågrepet og siktet for handlingen. Han er kjent av politiet som en psykiatrisk pasient.

Dagbladet har møtt en nabo, som også jobbet med den drepte kvinnen. Hun vil ikke stå fram med navn, men sier at nyheten kom som et sjokk.

- Hun har bodd her i alle år, og sønnen har vokst opp her. Det er kjent at han har slitt, men det er likevel sjokkerende at noe slikt kan skje i nabolaget vårt, sier hun til Dagbladet.

- Det var aldri noe bråk hos henne, hun var elskelig og stillferdig, sier arbeidskollegaen.