Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (35) drept etter dramatisk biljakt i USA

- Skudd avfyrt. Han skyter mot oss!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Seattle i delstaten Washington i USA har offentliggjort flere videoer, som viser en dramatisk biljakt søndag, skriver NBC News.

Politiet sier videoen viser en 35 år gammel mann, mistenkt for å ha stjålet flere biler, som åpner ild mot politiet under en biljakt. 

- Stjal tre biler Ifølge politiet skal 35-åringen ha løpt inn og ut av flere butikker og viftet våpen foran de ansatte, før han flyktet ut på baksiden av et tatoveringsstudio der han tvang seg inn i en Volkswagen. Han skal ha byttet bil to ganger, før han endte i en Chevrolet Camaro.

Mannen skal så ha kjørt i full fart opp en enveiskjørt gate, da en forfølgende politibil krasjet inn i bilen med stor kraft. Politibilen ble ødelagt, men den mistenkte kom seg videre.

- Han skyter mot oss Biljakten fortsatte i en hastighet på over 100 kilometer i timen i tett bebygde strøk, da den mistenkte begynte å skyte mot politiet som lå rett bak.

- Skudd avfyrt. Han skyter mot oss, kan man høre en politimann si i videoen som ble offentliggjort mandeg.

Biljakten endte brått i en frontkollisjon mellom den mistenkte mannen og en politibil. Politibetjentene fant dekning bak bilene sine og åpnet ild i det bilen skulle til å kjøre igjen. 

- Den mistenkte pekte våpenet sitt mot politiet og begynte å manøvrere bilen i retning av politiet, som så åpnet ild, heter det i en uttalelse fra politiet. 

I videoen kan man tydelig se en ung kvinne som løper fra kuleregnet. 

35-åringen ble bekreftet død på stedet, ingen politifolk ble alvorlig skadd i aksjonen. Politiet sier de fant to våpen i bilen til den mistenkte. Et titalls politifolk har blitt tatt ut i permisjon i påvente av en

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media