FUNNET DREPT: Væpnet politi aksjonerte mot en kjellerleilighet på Gyldenpris, men gjerningsmannen er fortsatt ikke funnet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet
FUNNET DREPT: Væpnet politi aksjonerte mot en kjellerleilighet på Gyldenpris, men gjerningsmannen er fortsatt ikke funnet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/DagbladetVis mer

Mann (35) stukket til døde i Bergen

Den blødende mannen fra i går kveld er identifisert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En mann som ble funnet alvorlig skadd på et busstopp i Bergen klokka 1615 fredag ettermiddag, døde av skadene to timer senere. Politiet visste ikke da hvem mannen var, men slo drapsalarm.

Ifølge operasjonsleder Walther Fosshaug i Hordaland politidistrikt er drapsofferet nå identifisert som en 35 år gammel mann.

- Det er en norsk mann, sier Fosshaug til Dagbladet.

Mannen kom i går ettermiddag løpende til bussholdeplassen i Carl Konows gate ved foten av Puddefjordsbroen på Laksevåg-sida.

Desperat Passasjerene på en passende buss ble vitne til mannens desperate forsøk på å få hjelp, da 35-åringen forsøkte å komme seg inn på bussen.

Bussjåføren ville ikke åpne døren først, og døren ble tilgriset med blod fra mannen.

— Jeg satt på bussen da jeg så en mann som kom løpende. Han blødde kraftig, ropte om hjelp og ville inn på bussen, fortalte et vitne (30) i går.

Blødde voldsomt
— Det var trykket og forvirret stemning i bussen. Til slutt åpnet sjåføren døren. Mannen blødde fra øvre del av brystet, og jeg gikk ut og la trykk på blødningen, sa vitnet.

Væpnet politi med brekkjern gikk seint i går  kveld til aksjon mot en leilighet i Frydenbølien på Gyldenpris. Det var ingen hjemme da politiet brøt seg inn.

Det er ventet ny informasjon fra politiet ved 12-tida i dag.

Dagbladet følger saken utover dagen.

DRAMATISK: Mannen ble funnet ved dette busstoppet like etter Puddefjordsbroen på Laksevåg-sida av Bergen. MMS-foto: Tor Erik Mathiesen/Dagbladet
DRAMATISK: Mannen ble funnet ved dette busstoppet like etter Puddefjordsbroen på Laksevåg-sida av Bergen. MMS-foto: Tor Erik Mathiesen/Dagbladet Vis mer