Mann (36) siktet for knivdrap på moren (61)

Ringte selv til politiet fra Askøy.

 VAKT I NATT:  Drapsstedet på Follese er avsperret i natt mens kriminalteknikere jobber i huset der den 61 år ganle kvinnen ble funnet drept. FOTO: TOR ERIK H. MATHIESEN.
VAKT I NATT: Drapsstedet på Follese er avsperret i natt mens kriminalteknikere jobber i huset der den 61 år ganle kvinnen ble funnet drept. FOTO: TOR ERIK H. MATHIESEN.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet):  En 36 år gammel mann fra Askøy utenfor Bergen ble like før midnatt foreløpig siktet for forsettlig drap på sin 61 år gamle mor på Follese på Askøy.

Advokat Steinar Berg Yndestad er oppnevnt som forsvarer for den drapssiktede 36-åringen.

- Jeg har fått opplyst av politiet at det dreier seg om et knivdrap der en sønn skal ha drept sin mer. Noe særlig mer vet jeg ikke. Jeg ble kontaktet av politiet ved midnatt, sier Berg Yndestad til Dagbladet ved 00.30-tiden.

Da hadde han ikke vært i kontakt med sin klient, med har meddelt at han er klar til å møtre på politihuset i Bergen nårsomhelst.

Ikke kjent Han kjenner verken den drapssiktede eller den drepte fra før. Han er blitt oppnevnt i egenskap av fast forsvarer på vakt. Den siktede skal ikke ha uttrykt ønske om navngitt forsvarer.

Politiet fikk melding klokka 19.37 om at kvinnen var død.

Ringte selv til politiet - Det var 36-åringen selv som ringte og varslet om det som hadde skjedd. Han ble pågrepet uten dramatikk like ved huset, opplyser politioverbetjent Helge Stave i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Det skjedde en halvtime etter at mannen hadde meldt fra. Politiet rykket ut sammen med ambulanse

Mann (36) siktet for knivdrap på moren (61)

Etter det Dagbladet forstår bodde 36-åringen hjemme hos moren helt til de siste årene, men hadde nå egen bolig et annet sted på Askøy.

- Rolige og fredelige Drapet skjedde i morens hus på tettstedet Follese.

- Dette kommer som et sjokk på oss som bor her. Både mor og sønn er kjent som rolige og fredelige mennesker. Det er i det hele tatt et fredelig og trygt sted, sier an av naboene til Dagbladet like før midnatt.

 AVSPERRET:  Politiet sperrer av oppkjørselen til huset på Follese der den 61 år gamle kvinnen ble drept. FOTO: TOR ERIK H. MATHIESEN.
AVSPERRET: Politiet sperrer av oppkjørselen til huset på Follese der den 61 år gamle kvinnen ble drept. FOTO: TOR ERIK H. MATHIESEN. Vis mer