Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (37) siktet for knivdrap i Moss

En 33 år gammel mann døde i natt etter å ha blitt knivstukket. Politiet ønsker å snakke med vitner.

DREPT: En mann i 30-åra er død etter knivstikking i Moss mandag kveld. Video: NTB Scanpix
DREPT: En mann i 30-åra er død etter knivstikking i Moss mandag kveld. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Østfold innkalte i dag klokka 11.30 til en pressekonferanse der de redegjorde for hendelsen i natt der en mann døde etter å ha blitt knivstukket i en leilighet på Jeløy i Moss.

Politistasjonssjef Kasper Hermansen forteller at politiet mottok melding via AMK i går klokka 18.04 om at en person var knivstukket i leiligheten.

- Flere bevæpnede politipatruljer rykket ut og tok seg inn i leiligheten sammen med ambulansepersonell, sier Hermansen.

- Der fant politiet en 33 år gammel mann med alvorlige knivskader i brystregionen, fortsetter han.

Døde på operasjonsbordet

Han forteller at det ble utført livreddende førstehjelp på stedet, før 33-åringen ble fløyet til Ullevål universitetssykehus med kritiske skader.

- Mannen døde på operasjonsbordet i natt, klokka 00.55, sier politistasjonssjefen.

I leiligheten befant det seg to andre personer. En av dem var en 37 år gammel mann, som umiddelbart ble pågrepet. Han er siktet for forsettlig drap.

Det er planlagt avhør av mannen, sammen med hans forvarer i løpet av dagen, opplyser politiet på pressekonferansen.

Etterlyser vitner

Den siste personen som befant seg i leiligheten var en 59 år gammel mann. Han har status som vitne, ifølge politiet. Mannen er eier av leiligheten hendelsen fant sted i.

Alle de tre som var i leiligheten kjenner hverandre fra tidligere, opplyser politiet. De skal ha tilknytning til et rusmiljø i Moss, og både den siktede og avdøde er såkalte kjenninger av politiet. De skal ha blitt domfelt flere ganger tidligere, opplyses det på pressekonferansen.

Politiet sier de er svært interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha opplysninger om saken, og særlig personer som har vært i kontakt med de involverte mennene i dagene før denne hendelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling