MANN DØDE: En 38 år gammel mann døde av skadene han pådro seg da et sørgående tog kolliderte med en maxitaxi på en usikret planovergang ved Adal mellom Skoppum og Tønsberg. (Foto: Jarl Rehn-Erichsen / Scanpix)
MANN DØDE: En 38 år gammel mann døde av skadene han pådro seg da et sørgående tog kolliderte med en maxitaxi på en usikret planovergang ved Adal mellom Skoppum og Tønsberg. (Foto: Jarl Rehn-Erichsen / Scanpix)Vis mer

Mann (38) døde etter togkollisjon

Døde av skadene han pådro seg i en kollisjon mellom et tog og en maxitaxi i Vestfold torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
38-åringen pådro seg hodeskader i ulykken og døde søndag, opplyser Ullevål universitetssykehus.

Det var ved 11-tiden torsdag at ulykken skjedde da maxitaxien krysset en usikret planovergang mellom Skoppum og Barkåker. 38-åringen ble livstruende skadd i ulykken. En mann i 30-årene slapp fra ulykken med moderate skader.

Ifølge et øyenvitne fløy bilen flere meter gjennom lufta etter å ha blitt truffet av toget.

Politiet i Horten, teknikere fra ulykkesgruppen til Statens vegvesen, NSB og Jernbaneverket satte straks i gang åstedsundersøkelser, og Havarikommisjonen sikret seg ferdskriverne til toget og taxien.

- Ferdskriverne kan gi oss opplysninger om kjøretøyenes hastighet i forkant av ulykken, i tillegg til bremser og motor, sa Havarikommisjonens direktør Grete Myhre til NTB før helgen.

(NTB)