Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (38) siktet for drap på ektefelle i Hallingdal

Har tre barn.

POLITIET FIKK MELDING 09.30 TORSDAG: Politi utenfor boligen i sentrum av Nesbyen, der en kvinne ble funnet drept torsdag. Ektemannen er siktet for drap.
Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix.
POLITIET FIKK MELDING 09.30 TORSDAG: Politi utenfor boligen i sentrum av Nesbyen, der en kvinne ble funnet drept torsdag. Ektemannen er siktet for drap. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 38 år gammel mann er siktet for drap på sin 42 år gamle ektefelle etter at en kvinne ble funnet død i en bolig på Nesbyen i Buskerud.

Ifølge NRK var det mannen selv som varslet politiet. Ektefellene bodde ikke lenger sammen.

Politiet fikk melding om at det skulle være en livløs person i boligen klokka 9.30 torsdag. Ambulanse og politi rykket ut til stedet og fant en død person, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

Familien kommer ifølge VGs opplysninger opprinnelig fra Eritrea og har bodd på adressen siden 2014. De har tre mindreårige barn.

Barna blir tatt hånd om av skolen og kommunens hjelpeapparat.

– Det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd. Vi undersøker nå boligen, men kan bekrefte at det er funnet en død kvinne på stedet, og at vi mistenker at kvinnen har vært utsatt for en straffbar handling, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt.

Omholt sa til Dagbladet tidligere i dag at politiet har en oversikt over hva som er skjedd og at det er gjort beslag av det som kan være drapsvåpenet.

Den døde kvinnens pårørende er ikke varslet. Den pågrepne mannen er siktet for forsettlig drap.

(NTB/Dagbladet).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling