Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (39) drept på hyttetur

Funnet død på hytte utenfor Kirkenes. En mann og en kvinne pågrepet.Offeret og de pågrepne er omgangsvenner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  39-åringen ble drept med kniv i ei hytte på Elvenes utenfor Kirkenes tidlig i går ettermiddag. Politiet fikk melding av AMK klokken 13.05, like etter rykket ut de og mannen ble raskt erklært klinisk død.

En mann og en kvinne i slutten av 30-årene er pågrepet.
Både den drepte og de to som nå er pågrepet for drapet, er omgangsvenner. De skal alle ha vært del av et belastet rusmiljø.

Ikke mistenkt
Dagbladet kjenner til at flere personer var innom hytta i løpet av av lørdag. Ifølge Dagbladets opplysninger, har den drepte 39-åringen, som er fra tettstedet Bjørnevatn, de siste årene vært inne og ute av flere rusinstitusjoner for å få bukt med sitt rusproblem.

Politiet ønsker ikke å gi noen detaljer omkring hvem den pågrepne mannen og kvinnen er og hvilken relasjon de hadde til den drepte.


- De to er pågrepet fordi de var på åstedet når vi kom dit. De er foreløpig ikke å anse som mistenkte, sier politiadvokat Tone Wulff Nilsen til Dagbladet.

Fant drapsvåpenet

De pågrepne har ennå ikke blitt avhørt. Politiadvokat Wulff Nilsen ønsker ikke å si hvorfor politiet ennå ikke har kunnet avhøre mannen og kvinnen.

Politiet ved Østfinnmark politidistrikt har funnet det de antar er drapsvåpenet - en kniv- på åstedet. Politet har bedt om assistanse fra Kripos for å sikre tekniske spor.

KNIVSTUKKET PÅ HYTTA: Den 39 år gamle mannen ble funnet død på en hytte ved Elvenes utenfor Kirkenes tidlig lørdag ettermiddag. Foto: Scanpix
KNIVSTUKKET PÅ HYTTA: Den 39 år gamle mannen ble funnet død på en hytte ved Elvenes utenfor Kirkenes tidlig lørdag ettermiddag. Foto: Scanpix Vis mer
<B>TO PÅGREPET:</B> En kvinne og en mann er pågrepet for drapet. Alle de involverte skal etter det Dagbladet erfarer tilhøre et rusbelastet miljø.