Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (39) knivstukket i Universitetsgata i Oslo

Polsk 39-åring kjørt til Ullevål universitetssykehus med punktert lunge.

Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK
Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 39 år gammel mann er stukket med kniv i Universitetsgata i Oslo.

- Personen er kjørt til Ullevål universitetssykehus. Vi er nettopp ankommet gjerningsstedet og prøver å samle sammen opplysninger, sier operasjonsleder Sissel Hansen ved Oslo-politiet til Dagbladet like før klokka to.

Gjerningsmannen er ennå på frifot.

- Han ble knivstukket i ryggen, slik at en lunge ble punktert. Han har vært på operasjonsbordet, og ligger ennå på Ullevål, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved sentralvakta i Oslo til Dagbladet.

Utgaard har ikke fått meldinger om at skadene være av livstruende art.

- Vi jobber med saken, men ingen gjerningsmann er hittil pågrepet, sier han.

Politiet er ikke sikre på hvor knivstikkingen skjedde, siden ingen personer oppgir å ha sett noe på stedet hvor 39-åringen ble funnet. Oslo-politiet har vært i kontakt med kolleger i Asker og Bærum politidistrikt, hvor en annen polsk mann ble knivstukket fredag kveld. Men så langt er det usikkert om det er noen sammenheng mellom de to sakene, skriver NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling