Mann (40) døde etter knivstikking på verksted

Litauer (52) siktet for forsettlig drap.

FUNNET PÅ ADRESSE: Den knivstukne personen ble funnet på en adresse i Grøumveien mellom Tønsberg og Horten. Fire personer ble pågrepet samme sted. Foto: LASSE LJUNG / NYHETSFOTO
FUNNET PÅ ADRESSE: Den knivstukne personen ble funnet på en adresse i Grøumveien mellom Tønsberg og Horten. Fire personer ble pågrepet samme sted. Foto: LASSE LJUNG / NYHETSFOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 40 år gammel mann døde klokka 01.43 av skadene han ble påført da han ble knivstukket i en bolig i Re i Vestfold, opplyser politiet. En 52 år gammel mann fra Litauen knyttes nå til den dødelige knivstikkingen.

- Han erkjenner i et kort, innledende avhør at det er han som må ha forårsaket skaden. Den viste seg seinere å ende med døden. Vi mener vi har riktig mann, sier politiadvokat Lise Dalhaug ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Ikke erkjent straffskyld 52-åringen er nå siktet for forsettlig drap. Han er ikke konfrontert med den dødelige utgangen av hendelsen og har ikke erkjent straffskyld etter siktelsen.Bakgrunnen for knivstikkingen er ikke kjent, men politiet føler seg sikre på at det dreier seg om et drap. Alle vitnene ble først siktet for legemsbeskadigelse, men tre av dem er nå dimittert.

- Vi mener vi har en nokså god oversikt over hendelsesforløpet, sier Dalhaug.

Alle fem som var til stede, skal være bekjente som hadde en sosial sammenkomst gjennom kvelden. Mennene, inkludert offeret, er litauiske statsborgere. De fleste er ifølge politiet arbeidere, blant annet på et lokalt gårdsbruk. Påvirket av alkohol Hendelsen, som ble meldt via AMK-sentralen klokka 21.36, skjedde på en adresse i Grøumveien mellom Horten og Tønsberg. Offeret pustet ikke og hadde ikke puls da han ble funnet. De fire personene som først ble pågrepet, oppholdt seg i den aktuelle boligen da politiet kom til stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer