Mann (40) hardt skadd etter råkjøring

Nær ved å frontkollidere, havnet på taket.

PÅ SYKEHUS:  En mann (40) er hardt skadet etter en utforkjøring i Buskerud. Vitner sier bilen holdt svært høy hastighet og var nær ved å frontkollidere. Foto: Ole Christian Nordby
PÅ SYKEHUS: En mann (40) er hardt skadet etter en utforkjøring i Buskerud. Vitner sier bilen holdt svært høy hastighet og var nær ved å frontkollidere. Foto: Ole Christian Nordby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): En 40 år gammel er «meget alvorlig skadd» etter en utforkjøring på RV289 i Lier kommune i Buskerud.- Ut i fra et vitne, som kom i motgående felt, så hadde føreren høy hastighet og var nær ved å frontkollidere, opplyser operasjonsleder Morten Eriksson ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Ulykken kan ha skjedd som følge av at den skadde forsøkte å foreta en unnamanøver, etter at han kom over i galt kjørefelt. 40-åringen ble ført til Sykehuset Buskerud med luftambulanse, og bortsett fra svært alvorlige skader er tilstanden ikke kjent.

- Vitnet, som han nesten kolliderte med, så ulykken i bakspeilet, forteller Eriksson, og sier den skadde føreren trolig var alene i bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer