PÅ SYKEHUS:  En mann (40) er hardt skadet etter en utforkjøring i Buskerud. Vitner sier bilen holdt svært høy hastighet og var nær ved å frontkollidere. Foto: Ole Christian Nordby
PÅ SYKEHUS: En mann (40) er hardt skadet etter en utforkjøring i Buskerud. Vitner sier bilen holdt svært høy hastighet og var nær ved å frontkollidere. Foto: Ole Christian NordbyVis mer

Mann (40) hardt skadd etter råkjøring

Nær ved å frontkollidere, havnet på taket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 40 år gammel er «meget alvorlig skadd» etter en utforkjøring på RV289 i Lier kommune i Buskerud.

- Ut i fra et vitne, som kom i motgående felt, så hadde føreren høy hastighet og var nær ved å frontkollidere, opplyser operasjonsleder Morten Eriksson ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Ulykken kan ha skjedd som følge av at den skadde forsøkte å foreta en unnamanøver, etter at han kom over i galt kjørefelt. 40-åringen ble ført til Sykehuset Buskerud med luftambulanse, og bortsett fra svært alvorlige skader er tilstanden ikke kjent.

- Vitnet, som han nesten kolliderte med, så ulykken i bakspeilet, forteller Eriksson, og sier den skadde føreren trolig var alene i bilen.

Operasjonslederen sier de på grunnlag av «kjøreadferd» kommer til å ta blodprøver av 40-åringen, for å avgjøre om den uansvarlige kjøringen ble foretatt i rus. Nøyaktig hvor i landet han har bosted er uvisst.

Politiet fikk melding om ulykken klokkken 20.29. Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Sykehuset Buskerud for en oppdatering på mannens tilstand.