Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (40) pågrepet etter boligbrann i Porsgrunn

Kvinne til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 40 år gammel mann er pågrepet mistenkt for ildspåsettelse i Porsgrunn i Telemark lørdag kveld. En kvinne ligger til observasjon på sykehus.

Mannen vil bli avhørt søndag formiddag.

- En kvinne i 40-årene ligger til observasjon på sykehus. Hun er ikke alvorlig skadd, men har fått i seg røyk, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt til NTB. .

Det var kun to personer i boligen da brannen oppsto. Eneboligen på Knardalstrand i Porsgrunn ble totalskadd i brannen, som ble meldt like før klokken 22 lørdag kveld. Først ved 5-tiden søndag morgen kunne brannvesenet forlate stedet.

Politiet vil søndag morgen ikke si noe om omstendighetene rundt brannen.

- Det er en del etterforskning som gjenstår, sier Aaltvedt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling