Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (40) siktet for drap på sin samboer

Selv hevder han at ulykken inntraff i en lek med våpen.

POLITIINSPEKTØR: Leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde, briefet pressen om drapssiktelsen lørdag klokken 12. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
POLITIINSPEKTØR: Leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde, briefet pressen om drapssiktelsen lørdag klokken 12. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):Politiet har siktet en 40 år gammel, etnisk norsk mann, for drap på sin samboer på Romsås i Oslo natt til lørdag.

Det var mannen selv som ringte til politiet klokka 03.44 og fortalte at samboeren var blitt skadd i en lek med våpen, som mannen selv uttrykte det.

- Kvinnen var død da helsepersonell kom til leiligheten 11 minutter etter meldingen, og samboeren ble med til politihuset. Han er kjent av politiet for mindre forhold, opplyser politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet.

Mannen fortalte at det var blitt avfyrt ett skudd, men politiet vil foreløpig ikke bekrefte eller benekte om det har vært flere skudd.

- Det er beslaglagt et håndvåpen som nettopp hadde vært i bruk, sier Rohde.

Kvinnen og den drapssiktede samboeren bodde i en leilighet i Romsås senter.

Etter det Dagbladet forstår skal det ikke ha vært flere personer til stede i leiligheten. I dag sitter mannen til avhør hos politiet i Oslo, og ifølge Rohde er det ikke noe som tyder på at siktelsen blir endret med det første.