Mann (42) siktet for uaktsomt bildrap etter dødspåkjørsel i Trondheim

Mannen sitter nå i avhør.

FANT VRAKDELER:  Politiet fant delebiter med serienummer på ulykkesstedet i Leinstrand i natt. Det pekte med en lys Toyota Rav4 av årsmodell mellopm 2001 og 2005. Nå har politiet stoppet en grå bil av samme type og med frontskader ved Sluppen bru i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen.
FANT VRAKDELER: Politiet fant delebiter med serienummer på ulykkesstedet i Leinstrand i natt. Det pekte med en lys Toyota Rav4 av årsmodell mellopm 2001 og 2005. Nå har politiet stoppet en grå bil av samme type og med frontskader ved Sluppen bru i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet stoppet en lys Toyota Rav4 ved Sluppen i Trondheim klokka 10.30, og pågrep føreren i forbindelse dødsulykkken i går kveld.

Den 42 år gamle mannen er nå siktet for uaktsomt bildrap.

- Det er skjellig grunn til å mistenke 42-åringen på bakgrunn av vitneforklaringer sammenholdt med øvrige opplysninger i saken. Bilen hans er nå sikret og det gjennomføres tekniske undersøkelser, opplyser politiavdvokat Marianne Høyer.

42-åringen sitter nå i avhør, og politiet vil avhøre flere vitner utover kvelden. Siktede vil bli sittende i varetekt gjennom natta.

Tydelige skader Mannen ble pågrepet etter at vitner meldte fra til politiet om en mistenkelig bil.

Bilen mannen kjørte passet til beskrivelsen og har tydelige skader i fronten som kan være forenlige med en påkjørsel.

Basert på funn av vrakdeler og biter på ulykkesstedet har politiet tidligere etterlyst en lys Toyota Rav4 av årsmodell 2001 - 2005.

- Vi har ikke noen informasjon om den pågrepne og den drepte kjente hverandre, sier politioverbetjent Anders Sunde Eidem ved Heimdal politistasjon til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer