FANT VRAKDELER:  Politiet fant delebiter med serienummer på ulykkesstedet i Leinstrand i natt. Det pekte med en lys Toyota Rav4 av årsmodell mellopm 2001 og 2005. Nå har politiet stoppet en grå bil av samme type og med frontskader ved Sluppen bru i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen.
FANT VRAKDELER: Politiet fant delebiter med serienummer på ulykkesstedet i Leinstrand i natt. Det pekte med en lys Toyota Rav4 av årsmodell mellopm 2001 og 2005. Nå har politiet stoppet en grå bil av samme type og med frontskader ved Sluppen bru i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen.Vis mer

Mann (42) siktet for uaktsomt bildrap etter dødspåkjørsel i Trondheim

Mannen sitter nå i avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet stoppet en lys Toyota Rav4 ved Sluppen i Trondheim klokka 10.30, og pågrep føreren i forbindelse dødsulykkken i går kveld.

Den 42 år gamle mannen er nå siktet for uaktsomt bildrap.

- Det er skjellig grunn til å mistenke 42-åringen på bakgrunn av vitneforklaringer sammenholdt med øvrige opplysninger i saken. Bilen hans er nå sikret og det gjennomføres tekniske undersøkelser, opplyser politiavdvokat Marianne Høyer.

42-åringen sitter nå i avhør, og politiet vil avhøre flere vitner utover kvelden. Siktede vil bli sittende i varetekt gjennom natta.

Tydelige skader Mannen ble pågrepet etter at vitner meldte fra til politiet om en mistenkelig bil.

Bilen mannen kjørte passet til beskrivelsen og har tydelige skader i fronten som kan være forenlige med en påkjørsel.

Basert på funn av vrakdeler og biter på ulykkesstedet har politiet tidligere etterlyst en lys Toyota Rav4 av årsmodell 2001 - 2005.

- Vi har ikke noen informasjon om den pågrepne og den drepte kjente hverandre, sier politioverbetjent Anders Sunde Eidem ved Heimdal politistasjon til Dagbladet.

Påkjørt og drept Det var i går kveld en 68 år gammel mann ble påkjørt av en tilsvarende bil som den pågrepne mannen kjørte og drept i Leinstrand sør for Trondheim.

Mannen ble funnet død klokka 21.45 på et jorde like ved veikanten. Han bor i nabolaget, hadde vært på besøk hos kjente på en gård i nærheten.

Folk der anslår at klokka var rundt 20 da 68-åringen gikk hjemover. Et vitne har fortalt politiet om en smell ved ulykkesstedet omtrent på samme tidspunkt.

- Vi mener det skjedde mellom klokka 19 og 21.40, sier Sunde Eidem.

Politiet ønsker tips om saken på telefon 33 89 99 42 / 33 89 94 65