Mann (43) drepte Kutchers date

Det Ashton Kutcher (41) trodde var rødvinsflekker, mener aktoratet at var blodflekker. Nå har Michael Gargiulo (43) blitt dømt for drapet på Kutchers date.

VITNET: I slutten av mai vitnet Ashton Kutcher mot Michael Gargiulo, som nå er blitt dømt for to drap og ett drapsforsøk. Foto: Reuters / NTB Scanpix
VITNET: I slutten av mai vitnet Ashton Kutcher mot Michael Gargiulo, som nå er blitt dømt for to drap og ett drapsforsøk. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I månedsvis har rettssaken mot 43-år gamle Michael Gargiulo pågått i Los Angeles i den amerikanske delstaten California. Gargiulo har blant annet stått tiltalt for drapet på skuespilleren Ashton Kutchers date.

Torsdag ble 43-åringen funnet skyldig i å ha drept Ashley Ellerin (22), Maria Bruno (32), samt drapsforsøk mot en 26 år gammel kvinne. Både drapene og drapsforsøkene ble utført med kniv, ifølge domsavslutningen, som gjengis av BBC.

Videre vil retten avgjøre hvorvidt dobbeltdrapsmannen var tilregnelig i gjerningsøyeblikket, før en eventuell straffeutmåling kan utføres. For drapene risikerer Gargiulo dødsstraff, til tross for at California nylig suspenderte henrettelser inntil videre.

Aktor i saken omtalte mannen som en «iskald seriemorder», og drapene som planlagte.

Kutcher vitnet

Det var i slutten av mai at skuespillerstjerna Ashton Kutcher fortalte om den fryktelige opplevelsen tilbake i 2001. Han var innkalt som vitne i straffesaken, og forklarte at Ashley Ellerins siste livstegn kom i en telefonsamtale 21. februar 2001 klokka 20.24.

Omkring to timer seinere skulle Kutcher hente Ellerin for å dra på fest. Men da Kutcher banket på døra, var det ingen som åpnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer