Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (44) antatt omkommet i rekkehusbrann

En 44 år gammel mann fryktes omkommet i en brann i et rekkehus i Olderdalen i Nord-Troms natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Olderdalen (NTB): En 44 år gammel mann fryktes omkommet i en brann i et rekkehus i Olderdalen i Nord-Troms natt til lørdag.

- De to personene som kom seg ut av huset har opplyst at det befant seg en mann i huset som de ikke fikk med seg ut. Det er mye som tilsier at han er omkommet, men det er ikke bekreftet ennå. Vi leter fortsatt på stedet, sier operasjonsleder Arild Paulsen i Troms politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Den antatt omkomne er en 44 år gammel mann.

Politiet fikk melding klokken 2.46 om en brann i et rekkehus i Olderdalen i Kåfjord kommune. Ifølge avisa Nordlys var huset brent helt ned til grunnen halvannen time etter at politiet ble varslet.

Politiet hadde ved 16-tida lørdag ennå ingen teorier om brannårsaken, men de første meldingene gikk ut på en pipebrann som skal ha spredt seg til hele huset.

- Vi har nå snakket med de andre mennene og gjort en del undersøkelser. Vi har liten grunn til å tro at det befant seg ytterligere personer i huset, sa operasjonsleder Arild Falch Johansen til NTB lørdag morgen. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media