Mann (45) siktet for å ha voldtatt søsteren sin

Overgrepsmottak i Levanger slo alarm natt til i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) - Dette er en veldig tragisk sak, i forhold til familierelasjonene, sa lensmann Anne Ulvin på en pressekonferanse klokka 11.30 i dag, melder tronderavisa.no.


45-åringen er siktet etter straffelovens paragraf 192 og 198. Førstnevnte paragraf omhandler å ha forgrepet seg seksuelt mot en person som er bevisstløs eller på annen måte ute av stand til å motsette seg handlingen. Sistnevnte paragraf omhandler seksuelle overgrep mot bror eller søster.

Mannen skal være straffet en gang tidligere for utuktige handlinger, i 1994. I tillegg er han tidligere dømt for grovt tyveri og promillekjøring, skriver lokalavisa.

Den fornærmede er en kvinne i slutten av 30-årene bosatt i Levanger. Hun skal nylig ha flyttet til kommunen.

Politiet fikk melding fra overgrepsmottaket på Sykehuset Levanger natt til i dag.

Voldtekten skal ha skjedd i kvinnens bopel i Levanger natt til i dag. Hun skal selv ha tatt seg til overgrepsmottaket ved Levanger sykehus og politiet fikk melding derfra i firetida, skriver adressa.no.

- Det skal ha vært alkohol inne i bildet, og det er tatt blodprøver av begge to, sier lensmann Anne B. Ulvin ved Levanger lensmannskontor.

Kvinnen skal inn til nye avhør senere i dag. Mannen er foreløpig ikke avhørt. Han ble pågrepet på åstedet og satte seg ikke til motverge. Politiet skal ta stilling til fengsling i løpet av dagen.