Mann (46) knivdrept i Bergen

Ble funnet hardt skadd i leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Politiet i Bergen har en kvinne inne til avhør akkurat nå. Hun skal ha varslet politiet om knivstikkingen i en leilighet i Storms gate 7 i dag tidlig. Kvinnen har status som vitne.

Politiet rykket ut til leiligheten etter å ha fått melding om knivstikkingen klokka 06.10 i morges. Der fant de en hardt skadd mann (46) og kvinnen som nå er inne til avhør.

- Mannen døde senere av skadene, og vi etterforsker nå dette som et drap. Vi har startet både teknisk og taktisk etterforskning, men har så langt ingen mitsenkte eller siktede i saken, sier politiinspektør Sidsel Isachsen ved Hordaland politidistrikt.

Lite informasjon Isachsen forteller at det har vært bevæpna politi i området og søkt etter en gjerningsmann, men at de nå jobber med å snakke med naboer og andre i området som kan ha sett eller hørt noe.

- Vi har lite informasjon, og ikke klarhet i hendelsesforløpet, så vi ber folk som kan vite noe om å ta kontakt, sier hun.

Hun understreker at det foreløpig er lite politiet kan gi av informasjon, og ønsker ikke å si å si om den drepte mannen er kjent for politiet fra tidligere. Hun bekrefter at 46-åringen bodde på stedet hvor han ble funnet hardt skadd.

- Det er veldig tidlig i etterforskningen, og vi er ikke ferdig med avhør, sier Isachsen.

Knivstukket Kvinnen i begynnelsen av 40 årene meldte inn at en person var knivstukket i hennes leilighet.

UKJENT GJERNINGSPERSON: Politiet vet foreløpig ikke hvem som kan ha knivstukket en mann til døde i Storms gate i Bergen. Foto: Leif Stang/Dagbladet
UKJENT GJERNINGSPERSON: Politiet vet foreløpig ikke hvem som kan ha knivstukket en mann til døde i Storms gate i Bergen. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer

Innsatsleder Frank Listøl har jobbet i Storms gate på Møhlenpris siden politiet ble varslet i dag tidlig. Han sier at politiets kriminalteknikere nå er på Haukeland universitetssykehus for å bli informert om skadene som er påført den nå avdøde mannen.

Det er opprettet en etterforskningsgruppe ved Bergen sentrum politistasjon som har startet taktisk etterforskning av drapet.

I avhør - Kvinnen som var i leiligheten er nå inne til avhør. Vi antar at hun kan ha informasjon som kan bringe etterforskningen videre. Vi vet foreløpig ikke hvem som kan være gjerningsperson, og har derfor heller ingen spesielle personer som vi kan jakte på, sier Listøl.

Politiet har ikke funnet drapsvåpenet.

- Vi har foreløpig ikke gjennomsøkt leiligheten hvor vi fant den nå avdøde mannen. Kriminalteknikerne vil komme til åstedet for å jobbe der seinere i dag, sier innsatsleder Frank Listøl.

Politiet har ikke funnet blod på gaten utenfor huset i Storms gate 7. Det er derfor grunn til å anta at knivstikkingen skal ha skjedd i den leiligheten hvor mannen ble funnet.

Søkt etter gjenstander Innsatsleder Frank Listøl sier til Dagbladet at politiet fant en mann med åpenbare stikkskader da de kom til leiligheten i Stormsgate 7 like etter klokka 06.00.

- Vi har søkt etter gjenstander og mulige gjerningspersoner i nærområdet her i omlag to timer. Vi har ikke funnet noe av interesse, sier Listøl.

KNIVDREPT: Politiet etterforsker et mulig drap etter at en mann døde av skader han fikk i en leilighet i Storms gate i Bergen i morges. Foto: Leif Stang / Dagbladet
KNIVDREPT: Politiet etterforsker et mulig drap etter at en mann døde av skader han fikk i en leilighet i Storms gate i Bergen i morges. Foto: Leif Stang / Dagbladet Vis mer
INGEN FUNN: Innsatsleder Frank Listøl sier at politiet har søkt med fire hunder uten å gjøre funn av interessante gjenstander eller blod utenfor leiligheten. Foto: Leif Stang/Dagbladet
INGEN FUNN: Innsatsleder Frank Listøl sier at politiet har søkt med fire hunder uten å gjøre funn av interessante gjenstander eller blod utenfor leiligheten. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer