Mann (47) siktet for drapsforsøk etter oppussingskrangel i Oslo

Varetektsfengslet i fire uker etter knivstikking.

PÅGREPET ETTER KNIVSTIKKING: Politiet rykket ut med våpen til boligblokka på Refstad. Foto: REMI PRESTTUN
PÅGREPET ETTER KNIVSTIKKING: Politiet rykket ut med våpen til boligblokka på Refstad. Foto: REMI PRESTTUN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 47 år gammel mann er fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud etter en knivstikking i Refstad allé i Oslo på søndag.

Hans nabo, som er i slutten av 30-åra, ble da livstruende skadd etter å ha blitt påført gjentatte knivstikk i blant annet hals, nakke og kjeve.

Nå er 47-åringen varetektsfengslet, siktet for drapsforsøk.

- Krangel om oppussing Ifølge politiet er bakgrunnen for knivstikkingen at den skadde mannen i 30-åra i lengre tid har pusset opp leiligheten sin i Oslo, og at den siktede 47-åringen var lei av bråket.

Han skal ifølge politiets ha gått ned for å be naboen om å dempe seg.

- Ifølge våre opplysninger har fornærmede ei tid drevet rehabilitering av en leilighet som han på sikt skal bo i. Den pågrepne har irritert seg over støy i forbindelse med dette, og dette utartet i dag til en fysisk konfrontasjon hvor sistnevnte grep en kniv, opplyste operasjonsleder Sven-Martin Ege til Dagbladet søndag.

Erkjenner ikke straffskyld Siktede har til politiet forklart at han var i en nødvergesituasjon og erkjenner ikke straffskyld.

Naboen i 30-åra er nå utenfor livsfare.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer