Mann (48) forgrep seg på to barn, og lurte små jenter til å sende nakenbilder

Dømt til fem år og ti måneder i fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 48 år gammel mann fra Trondheim er dømt til fengsel i fem år og ti måneder for å ha forgrepet seg på to barn og for å ha lurt små jenter til å sende seg nakenbilder.

Mannen tok betenkningstid etter at dommen var avsagt i Sør-Trøndelag tingrett tirsdag ettermiddag. Straffen var i tråd med aktors påstand, skriver Adresseavisen.

De to alvorligste forholdene dreier seg om seksuell omgang og seksuell handling med to barn under 14 år. Overgrepene mot den yngste jenta (9) skal ha skjedd i en kommune i Sør-Trøndelag i 2014.

Han ble også dømt for å ha forgrepet seg på niesen sin tre ganger i løpet av tre år tidlig på 2000-tallet. Den fornærmede, som nå er voksen, var under 14 år da dette skjedde.

48-åringen nekter for å ha begått overgrepene mot de to og er dømt til å betale dem 100.000 kroner hver i oppreisning.

Det var i alt nevnt 17 fornærmede i tiltalen, de fleste knyttet til mannens aktivitet på chattetjenester. Han dømmes for blant annet å ha forledet elleve barn under 16 år til å sende bilder av seg selv lettkledd eller naken samt for å ha utvist seksuelt krenkende atferd overfor 13 jenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer