Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (49) hadde i lengre tid irritert seg over støy fra ungdom på rullebrett: I går slo han gutt (14) og dro ham langs veien

Avhøres i Kristiansand.

SLO OG DRO GUTT: En 49 år gammel mann sitter nå i avhør i Kristiandsand etter at han i går slo en gutt (14) som skatet i dette området. 49 åringen dro også gutten etter seg langs veien, samtidig som han kom med truende utsagn, opplyser politiet i Kristiansand. Foto: Politiet
SLO OG DRO GUTT: En 49 år gammel mann sitter nå i avhør i Kristiandsand etter at han i går slo en gutt (14) som skatet i dette området. 49 åringen dro også gutten etter seg langs veien, samtidig som han kom med truende utsagn, opplyser politiet i Kristiansand. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gutt (14) ble i går kveld fraktet til akuttmottaket i Kristiansand etter at en voksen mann (49) hadde slått ham og dratt ham etter seg langs veien.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 19.40 i går, og pågrep mannen kort tid seinere i hans egen leilighet.

- Mannen sitter nå i sitt første avhør, men har allerede bekreftet hendelsesforløpet, sier etterforskningsleder ved Kristiansand politistasjon, Petter Sandell til Dagbladet.

Slik politiet oppfatter det skal 49-åringen over lengre tid ha irritert seg over bråk fra barn og ungdom som har skatet i området.

- Mannen skal tidligere ha sagt ifra til andre, uten at det har hjulpet. I går gikk han ut og tok tak i den fornærmede gutten og tildelte ham slag. Deretter dro han 14-åringen mot sin egen inngang, inntil noen vitner ba ham stoppe. Han gikk da inn til seg selv og ble der til politiet ankom, sier Sandell.

Mannen skal, ifølge vitner, ha kommet med truende utsagn mot både gutten og andre vitner, samtidig som han dro gutten etter seg.

14-åringen ble i dag skrevet ut fra sykehus. Gutten skal etter planen avhøres på fredag.

- Han har ingen konkrete skader, men en del skrubbsår, sier Sandell.

Det er ikke forbudt å skate i det området 14-åringen i går befant seg i, ifølge etterforskningslederen. Den 49 år gamle mannen er siktet for å ha utført vold. Han er ikke tidligere kjent for politiet.

- Oppfatter politiet volden som uprovosert?

- Siktede har lagt til grunn det han oppfatter som en provokasjon, så han mener det ikke er tilfeldig vold - men dette er klart over streken med tanke på hva er lov, sier etterforskningsleder Sandell.

Det er foreløpig ikke oppnevnt noen advokater i saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!