Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (49) pågrepet og siktet etter at hans bror (52) ble funnet død

Pågrepet etter omfattende søk i området. 

PÅGRIPELSE: En  49 år gammel mann er pågrepet etter en omfattende politiaksjon i Eigersund. En 52 år gammel mann ble i natt funnet død utenfor et hus i kommunen, og det er nå hans bror som er pågrepet og siktet i saken. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
PÅGRIPELSE: En  49 år gammel mann er pågrepet etter en omfattende politiaksjon i Eigersund. En 52 år gammel mann ble i natt funnet død utenfor et hus i kommunen, og det er nå hans bror som er pågrepet og siktet i saken. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 49 år gammel mann er pågrepet, siktet for grov kroppsskade med døden til følge, opplyser Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Politiet opplyser også om at siktede er den 52 år gamle avdøde mannens bror.

Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Britt Randulff fortalte Dagbladet tidligere i dag at det var tilfeldig forbipasserende som hadde oppdaget den blodige og livløse mannen utenfor et hus i Hellvik i Eigersund kommune, og som varslet nødetatene.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23.30 i natt.

- Nødetatene, bestående av politi, ambulanse og luftambulanse, rykket da ut til stedet, men kort tid etter ankomst og iverksettelse av livreddende tiltak, ble en 52 år gammel mann erklært død, skriver politiet i pressemeldinga.

Politiet har gjort omfattende søk i området i natt og i morgentimene, og den 49 år gamle antatte gjerningsmannen ble pågrepet klokka 11.56 på Sirevåg.

Dødsårsaken er ikke fastslått.

- Vi avventer obduksjon for å avklare dette spørsmålet, opplyser politiet.

Dagbladet følger saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!