Mann (50) siktet etter at kvinne (34) ble funnet død i Grimstad

Siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Foto: Baard Larsen/Grimstad Adressetidende
Foto: Baard Larsen/Grimstad AdressetidendeVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en kvinne ble funnet død i Grimstad mandag kveld.

Det melder VG.

- En kvinne ble funnet livløs i går kveld, og samboeren hennes er formelt siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Vi avventer nå den foreløpige obduksjonsrapporten, sier politiadvokat Håvard Ryengen.

- Tidlig i etterforskningen Politiet skal ha gjort funn i saken som gjør at de etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall. Paret skal være av baltisk opprinnelse.

- Vi er tidlig i etterforskningen, og avventer resultatene fra den foreløpige obduksjonsrapporten, sier jourhavende politiadvokat Ingrid Torsen til Dagbladet.

Politiet fikk en melding i går kveld, som gjorde at de rykket ut til boligen i Grimstad.

- Vi fikk en melding som gjorde at vi rykket ut. En kvinne ble erklært død på stedet, sier Torsen.

Leiligheten ligger like ved politistasjonen i Grimstad. Det er flere leiligheter på adressen der kvinnen ble funnet død.

Siktet før avhør Samboeren (50) ble siktet i går kveld, før han hadde blitt avhørt. Torsen kjenner ikke til om 50-åringen er avhørt i dag.

Obduksjonsrapporten er ventet i løpet av morgendagen. Politiet kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken.

Advokat Øyvind Aakerøy er forsvarer for den siktede samboeren.

- Jeg har ikke sett dokumentene i saken ennå, jeg skal møte mannen i morgen. Det er planlagt fengslingsmøte torsdag, sier Aakerøy til Dagbladet.

- Alle muligheter åpne Politiet har foreløpig ikke begjært varetektsfengsling av mannen.

- Påtalemakta ønsker å avvente den foreløpige obduksjonsrapporten før en avgjørelse tas på dette. Jeg kan si at det er funn på stedet som gjør at mannen er siktet, og vi ser på saken som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Ryengen til Grimstad Adressetidende.

- Vi holder alle muligheter åpen, og jeg kan si mer etter at vi får den midlertidige obduksjonsrapporten i morgen, sier politiadvokaten.

Dagbladet kommer med mer.