Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (53) stukket i brystet i Oslo

Kvinne (26) pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne er pågrepet, siktet for å ha stukket en 53 år gammel mann i brystet med en kniv. Knivstikkingen skjedde i en leilighet i Schweigaards gate i Oslo.

- Det skal ha vært to par tilstede i leiligheten. Vi kjenner ikke foranledningen til episoden, men offeret og den pågrepne er ikke i familie med hverandre. De skal heller ikke være kjærester, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum.

Mannen er fraktet til Ullevål universietssykehus.

- Oppegående

- Han virket å være i relativt fin form da politiet kom til stedet. Han var oppegående og snakket med patruljen før han ble kjørt til sykehuset. Men det er aldri godt å si hvordan knivskader utarter seg - uten at jeg har kompetanse til å uttale meg om det, sier operasjonslederen til Dagbladet.no

Politiet ble varslet om hendelsen av AMK klokken 23.49.

Masseslagsmål på Vippetangen

Lørdagskvelden endte ampert for flere i hovedstaden som i kveld har feiret musikkens dag.   På bare noen få timer har det vært hele tre knivstikkepisoder.

KNIVSTUKKET:  En mann er sent til sykehuset etter å ha fått et knivstikk i brystet i denne bygården i Schweigaards gate. Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK
KNIVSTUKKET: En mann er sent til sykehuset etter å ha fått et knivstikk i brystet i denne bygården i Schweigaards gate. Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK Vis mer

Bare fem minutter før måtte politiet rydde opp i et masseslagsmål på Vippetangen da siste båt fra Hovedøya la til kai. 20-30 personer skal ha vært involvert, og også her ble det trukket kniv, melder NTB.

- En mann ble skadd, men ikke verre enn at han først ikke ville ha hjelp i det hele tatt. Etter hvert gikk han selv inn i ambulansen og ble med til legevakten for en sjekk. Situasjonen var for øvrig uoversiktlig, og ingen kniv er funnet, dermed er heller ingen pågrepet, sier Grøttum til nyhetsbyrået. 

Tidligere på kvelden var fem personer involvert i en knivsepisode på Grünerløkka. En person ble brakt til legevakta med lettere skader. Politiet karakteriserer ifølge Nettavisen episoden som et internt oppgjør.

image: Mann (53) stukket i brystet i Oslo

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!