Mann (58) funnet sterkt nedkjølt ved campingplass

Funnet av hund på luftetur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 58 år gammel mann er brakt med luftambulanse til Haugesund sjukehus etter å ha blitt funnet liggende utendørs sterkt nedkjølt ved Toflebrekka Camping i Skånevik søndag morgen.

Mannen ble funnet av en hundeeier som var ute og luftet rottweileren sin, skriver Haugesunds Avis. Hundeeieren tror mannen har ligget ute i flere timer da han ble funnet ved halv sju-tiden, uten sko og kledd i en t-skjorte

Hundeeieren forteller at han først ble vekket av hunden da den ville ut ved halv fire-tiden.

- Jeg tenkte at den måtte på do, og slapp den ut. Da stakk den. Først da jeg ropte bestemt på den kom den tilbake, forteller hundeeieren.

Men hunden roet seg ikke. Fem over seks var den så rastløs at Leknes slapp den ut igjen. Denne gangen ble han med selv. Hunden tok opp en bratt skråning. Der ble den stående og markere og vente på eieren.

- Da jeg kom opp mot hunden hørte jeg lave stønn. Jeg hadde hodelykt på meg, og oppdaget en mann som lå klemt mellom en stein og noe kratt i en bratt bakke. Han lå med hodet ned og beina opp og hadde ikke på seg sko, men ullsokker og bare en gul t-skjorte, forteller hundeeieren.

Politiet, som ble varslet om den nedkjølte mannen klokken 8.15, har ikke mistanke om noe kriminelt.

(NTB)