- Mann (61) parterte sin egen samboer (64) med sag, og gjemte ham i plastposer under senga

Rystende drapssak i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 61 år gammel mann er siktet for drap i Skogås i Sverige, etter at mannens 64 år gamle samboer ble funnet drept og partert på parets låste soverom, lille julaften.

Politiet rykket ut til leiligheten, hvor de allerede utenfor inngangsdøra kjente en fæl stank, ifølge Aftonbladet. De bestemte seg for å bryte seg inn.

På innsida sto den 61 år gamle mannen.

Plastposer Politiet gjennomsøkte leiligheten. Kroppsdelene til den døde mannens samboer, en 64 år gammel mann, ble funnet gjemt under senga.

- Han hadde lagt kroppsdelene i plastposer og stappet dem under senga hjemme, sier en kilde som ifølge Aftonbladet har innsyn i saksdokumentene.

I avhør av drapssiktede har det kommet fram at 61-åringen skal ha drept samboeren, før han kuttet opp kroppen med en elektrisk stikksag, skriver avisa.

Det er også sannsynlig at stikksaga ble brukt som drapsvåpen, men det er uklart når drapet fant sted, og derfor også hvor lenge kroppsdelene hadde ligget under senga.

Den sikta mannen har tidligere hatt «alvorlige psykiske problemer» som han har blitt behandlet for. 61-åringen er også tidligere sikta for drapsforsøk, mishandling, vold mot tjenestemenn og narkotikarelaterte lovbrudd.

Følte seg truet I avhør har det kommet fram deler av motivet for drapet.

- Han hadde fått for seg at samboeren forsøkte å forgifte ham, sier Aftonbladets kilde.

Samboerparets nærmeste nabo forteller at hun ikke er overrasket over drapet.

- Det har vært mye bråk. Jeg husker en kveld like før Lucia (13. desember, red.journ.), da han midt på natta begynte å dra i døra mi, og banke på, sier hun til avisa.

Hun fjernet ringeklokka si.

- Men da begynte han å rope gjennom postluka, hevder hun.

Mannen er nå på psykiatrisk avdeling, siktet for drap.