Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (63) siktet for drap på kvinne (25) i Bergen

På Bønes i vinter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det melder VG, som skriver at kvinnen ble funnet død i en leilighet i Bergen i vinter, tilsynelatende død av en overdose.

Politiet fikk melding om overdosedødsfallet på Bønes i Bergen 3. mars i år. Dødsfallet framsto som mistenkelig, og fikk politiet til å sette i gang etterforskning. De skriver i en pressemelding torsdag formiddag at de nå har samlet nok tekniske og taktiske spor til å gå til pågripelse av mannen i går.

Ifølge VG har mannen tidligere vært siktet i forbindelse med dødsfallet, men han skal seinere ha blitt løslatt. Kvinnen skal ha blitt funnet død i siktedes leilighet.

Han framstilles for varetektsfengsling klokka 13.45 i dag.

Det  har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med politiet i Bergen. Mannens advokat har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser.

Har du tips, bilder, video eller innspill? Last opp videoen din til DBTV-desken, ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Dagbladet kommer med mer.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!