Mann (65) drept i haiangrep

Det første registrerte haiangrepet på Maui siden 2015.

SATT OPP SKILT: Det var utenfor denne stranda, Kaanapali Beach, at en mann ble drept av hai lørdag. Det er satt opp varselskilt etter hendelsen. Foto: Chad Ehlers / Rex Shutterstock
SATT OPP SKILT: Det var utenfor denne stranda, Kaanapali Beach, at en mann ble drept av hai lørdag. Det er satt opp varselskilt etter hendelsen. Foto: Chad Ehlers / Rex Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 65 år gammel mann fra California døde etter å ha blitt angrepet av hai på Hawaii. Hendelsen fant sted på vestkysten av Maui.

Mannen skal ha blitt bitt av haien da han var ute og svømte i nærheten av Kaanapali Shores, skriver Hawaii News Now. Angrepet skal ha skjedd knappe 60 meter fra stranda.

Ifølge The Guardian sendte det lokale brannvesenet et redningshelikopter og jetski for å lokalisere mannen og få ham på land. Redningshelikopteret ankom stedet 08.48 lokal tid lørdag morgen.

Det ble forsøkt livredning, men 65-åringen omkom på stedet. Politiet har foreløpig ikke gått ut med mannens identitet.

Det er nå satt opp varselskilt på Kaanapali beach, som advarer mot at det kan være hai i området.

- I henhold til våre retningslinjer har vi satt opp varselskilt 800 meter i begge retninger fra stedet der hendelsen inntraff. Om vi ikke ser tegn til hai på et døgn, tas de bort, sier talsperson Dan Dennison for myndighetene på Maui.

Dødsfallet er det første kjente haiangrepet på Maui siden 2015. Da ble Margaret Cruse fra Kihei på Hawaii funnet død ved Ahihi Kinau Bay.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer