Mann (67) og kvinne (55) funnet døde, sønnen (21) siktet

Politiet har funnet redskap. Etterforskes som drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  En mann (67) og en kvinne (55)  ble i går kveld funnet døde i sitt eget hus i utkanten av Kyrksæterøra i Hemne kommune i Sør-Trøndelag.

En 21 år gammel mann som er pågrepet og siktet i forbindelse med dødsfallene, har adresse i samme hus, bekrefter operasjonsleder Erling Landrø i Sør-Trøndelag politidistrikt overfor Dagbladet.no.

21-åringen er ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger sønn av de to som er funnet døde. Han varslet selv politiet om dødsfallene.

- På åstedet er det funnet redskap som muligens har sammenheng med dødsfallene, sier Landrø.

Saken ble først etterforsket som mistenkelige dødsfall, men politiet har nå satt i gang drapsetterforskning.

Politiet ville i den innledende fasen av saken ikke bekrefte at den pågrepne var sønnen.

- De døde er et ektepar med to barn.  Det er klart at ikke begge barna bor hjemme. 21-åringen er i familie med de døde. Det er alt vi vil si om familieforhold inntil videre, sier Landrø. 

- Det var en mann som ringte til nødtelefonen 113 klokka 20.55 og fortalte at det var to skadde personer i huset. Begge var døde da utrykningspersonalet var framme i huset.  Mannen som ringte, er pågrepet, sier lensmann Jostein Ringdal i Hemne og Snillfjord til Dagbladet.no.

Den pågrepne er 21 år gammel. Han ble tatt en time etter at han selv hadde meldt fra. Han er fraktet til Trondheim, og var ikke avhørt ved 06-tiden i morges.

- 21-åringen ble pågrepet uten dramatikk i  Kyrksæterøra et stykke unna hjemmet. Han er ingen kjenning av politiet, sier operasjonsleder Landrø.

- Han er foreløpig siktet for å ha befatning med de mistenkelige dødsfallene, sier operasjonslederen.

To kriminalteknikere arbeider i natt i huset, og fire-fem taktiske etterforskere prater blant andre med naboer til ekteparet.