PÅ SYKEHUS: En mann i 70-årene ble natt til onsdag ranet i sitt eget hjem på Finsrud i Eidskog i Hedmark. Mannen var bundet og skadd da han ble funnet på morgenkvisten.
Foto: Kjell R. Hermansen / Glåmdalen / NTB scanpix
PÅ SYKEHUS: En mann i 70-årene ble natt til onsdag ranet i sitt eget hjem på Finsrud i Eidskog i Hedmark. Mannen var bundet og skadd da han ble funnet på morgenkvisten. Foto: Kjell R. Hermansen / Glåmdalen / NTB scanpixVis mer

Mann (70) banket opp av ranere i finlandshetter. Politiet ønsker tips om biler

Grovt hjemmeran i Eidskog natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker tips om to biler etter det grove ranet på Finsrud i Eidskog kommune natt til onsdag. I en pressemelding torsdag opplyser Innlandet politidistrikt at den ene bilen de ønsker informasjon om, er en hvit kassebil med utenlandske skilter. Politiet vet ikke hvilket bilmerke det er snakk om.

Den andre bilen er en mørk Mercedes, men politiet vet ikke om bilen er norsk- eller utenlandskregistrert.

- Alle observasjoner av bilene både i dagene før og etter gårsdagen er viktige for oss, opplyser politiet.

Politiadvokat Bjørn Pettersen i Innlandet politidistrikt ber alle som har observert noe uvant eller mistenkelig i området de siste 14 dagene, om å melde seg for politiet.

Den 70 år gamle mannen var alene da ranet skjedde. Han ble funnet bundet og skadd da familiemedlemmer kom til gården på morgenkvisten. Mannen ligger fremdeles på sykehus.

Politiet er usikre på hvor mange gjerningsmenn det dreier seg om, men tror det er to, tre eller fire personer. Alle skal ha brukt finlandshette, og de forsvant trolig i en bil. Ingen er foreløpig pågrepet.

(NTB)