Mann (70) døde etter at han ble påkjørt av en bil

I Nordland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En eldre mann døde etter at mopedbilen han kjørte, ble påkjørt av en personbil fredag kveld på Tenna i Herøy kommune i Nordland.

Mannen i 70-årene døde av skadene han fikk, enten i ambulansen på vei til sykehuset i Sandnessjøen eller på sykehuset, skriver NRK.

Politiet har opprettet sak og har inndratt førerkort til sjåføren av personbilen. Føreren ble ikke fysisk skadd i ulykken og var den eneste i bilen.

- I og med at vi har tatt beslag i sjåførens førerkort, er personen siktet etter veitrafikkloven paragraf 3. Altså for uaktsom kjøring, sier politiadvokat i Helgeland politidistrikt, Monica Nøtland, til NTB.

Politiet har ikke mistanke om at sjåføren var ruset. Ulykken skjedde i en 50-sone på fylkesvei 161, og det var tørt og fint på stedet.

En person var vitne til møteulykken. Både vitnet og sjåføren ble avhørt på stedet fredag kveld, men vil bli avhørt på nytt. Nøtland håper dette vil skje i løpet av lørdag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer