Mann (74) død etter å ha blitt dyttet av bussen

Kvinne (25) ble nylig arrestert for drapet.

DØDE: 74 år gamle Serger Fournier ble dyttet ut av en buss og døde en måned senere på sykehus av skadene. Kvinnen som dyttet ham er arrestert og siktet for drap. Vis mer

Nylig ble en kvinne (25) arrestert for å ha dyttet en eldre mann av bussen. Mannen døde seinere av skadene.

Ifølge politiet begynte det hele på bussen den 21. mars i Las Vegas. Vitner har fortalt at den 25-år gamle kvinnen kranglet med folk, og den eldre mannen, som seinere ble identifisert som Serge Fournier (74), ba henne om å være grei.

Deretter skal kvinnen ha dyttet Fournier av bussen gjennom en åpen dør. Som man kan se i videoen, landet mannen med ansiktet i fortauet, oppå handlevogna han hadde med.

Døde av komplikasjoner

74-åringen nektet først å ta i mot helsehjelp, men ble fraktet til sykehuset seinere den kvelden, opplyser politiet til Washington Post.

En måned seinere døde Fournier av komplikasjoner som følge av traumer mot brystet.

Elektronisk overvåkning

Ettersom politiet mente mannen døde som følge av et drap, ble 25-åringen som dyttet han, siktet og satt i varetekt. Kausjonen var på 100 000 dollar, skriver Las Vegas Sun.

Etter å ha dyttet mannen av bussen skal kvinnen ha flyktet fra åstedet med sin yngre sønn. Hun ble identifisert gjennom et «Love» merke hun hadde på jakka, og sønnens Spider Man-sekk.

CNN opplyser om at kvinnen har fått en offentlig forsvarer. En foreløpig høring er planlagt i mai.

Kvinnen skal ha betalt kausjonen, og ble løslatt forrige uke under elektronisk overvåkning. Dette skriver Las Vegas Review Journal.