Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (83) fortsatt savnet etter brann

Eksplosjonsartet i Hølonda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Brannvesenet leter fortsatt etter en 83 år gammel mann som er savnet etter at et hus brant ned i Melhus i Sør-Trøndelag onsdag formiddag.

Brannen ble meldt ved 10-tiden onsdag. Huset på Hølonda i Melhus ble raskt overtent og brant ned til grunnen. Den 83-årige mannen som bodde i huset er fortsatt savnet.


- Ikke meldt andre steder

- Han er ikke funnet ennå. Vi vet ikke helt sikkert om han er i huset, men har vært i kontakt med familien og ikke fått noen indikasjoner på at han skulle befinne seg et annet sted, sier operasjonsleder Morten Stene i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.


Brannvesenet vurderte å gå inn med røykdykkere under slokningsarbeidet, men ble forhindret av den eksplosjonsartede brannen.


Flammene tok med seg både hus og uthus på kort tid, skriver NRK.


I ruinene i morgen

- Brannfolkene på stedet har sagt at de kommer til å være der i hele natt for å drive etterslukking. I morgen vil vi antakelig sette inn tyngre utstyr for å lete etter mannen i ruinene, sier Stene.

Det er ingen fare for at brannen skal spre seg, ifølge politiet.


(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media