Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann alvorlig skadd etter at cabincruiser gikk på grunn 

Cabincruiseren gikk på et skjær ved Måsnesholmen like ved Atløy i Askvoll kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 54 år gammel mann er alvorlig skadd etter at en cabincruiser natt til lørdag gikk på grunn i Askvoll kommune i Sogn og Fjordane.

Cabincruiseren gikk på et skjær ved Måsnesholmen like ved Atløy i Askvoll kommune. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 1.46, skriver Bergens Tidende.

Det var fire personer om bord i den 39 fots lange båten, og de fire kom seg opp på en holme for deretter å bli fraktet i land av et redningshelikopter.

Lørdag formiddag opplyser AMK Førde at en av de fire mennene om bord, en 54 år gammel mann, er alvorlig skadd. Mannen fikk hodeskader i grunnstøtingen.

Båten ble raskt fylt med vann og sank ved 4-tiden.

Politiet har ikke mistanke om promillekjøring.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling