Mann alvorlig skadd etter knivstikking

To personer pågrepet.

Politiet rykket ut til Råholt på Romerike mandag ettermiddag etter melding om knivstikking. Video: Edward Stenlund/Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

RÅHOLT / OSLO (Dagbladet): Nødetatene rykker mandag ettermiddag ut til Råholt på Romerike etter melding om knivstikking.

Fornærmede er en voksen mann. Han er fløyet til Ullevål sykehus med det som ble beskrevet som alvorlig til livstruende skader. I en oppdatering like etter klokka 20 skriver politiet at fornærmede ikke lenger betegnes som kritisk skadd.

Politiet meldte først at de ikke hadde kontroll på gjerningsperson. Like etter klokka 15.30 opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen til Dagbladet at to personer er anholdt. De to er besluttet pågrepet etter at det ble gjort funn av våpen under anholdelsen

Pågrepet 50 meter unna

Begge de pågrepne, som er siktet for grov kroppsskade, er tidligere kjenninger av politiet.

- De to ble pågrepet 50 meter fra åstedet. En av dem bor på adressen som betegnes som åstedet. Fornærmede bor ikke på samme adresse, sier innsatsleder på stedet, Kjetil Lund, til Dagbladet.

- Er det en relasjon mellom fornærmede og de to som er pågrepet?

- Det er for tidlig å si noe om relasjonen det er mellom de involverte, men det er ingenting som tyder på at dette er et tilfeldig offer, sier operasjonsleder Sveen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer