Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Asker

En mann er alvorlig skadd og fraktet til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt knivstukket i Asker sentrum. En mann i 30-årene er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk melding om hendelsen fra vitner klokka 9.01 torsdag morgen.

- Vi var raskt på stedet. Det er kort vei fra politistasjonen. Der kom vi i kontakt med fornærmede og en mistenkt. Den skadde blir fraktet til sykehus. Han er alvorlig skadd, men var ved bevissthet da vi kom til stedet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NTB.

Mannen i 50-årene som ble knivstukket, ble først behandlet av ambulansepersonell og deretter fraktet vekk med luftambulanse.

- Mannen som er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen, er i 30-årene. Vi har ikke helt slått fast identiteten, men er rimelig sikker på hvem han er, sier operasjonslederen.

Politiet foretar nå vitneavhør på stedet, og kriminalteknikere er også ankommet og foretar undersøkelser.

– Vi vet ikke nøyaktig hvor det har skjedd, men det er i overgangen mellom innendørs og utendørs, sier Hekkelstrand.

Bakgrunnen for hendelsen er ikke kartlagt, men det er på det rene at de to involverte begge har tilknytning til en nærliggende frivillig organisasjon for mennesker med psykiske helseutfordringer.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer