Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Steinkjer

En mann er pågrepet i saken.

ALVORLIG SKADD: En mann er sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En annen mann er pågrepet i saken.
Foto: Thomas Jergel / NTB scanpix
ALVORLIG SKADD: En mann er sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En annen mann er pågrepet i saken. Foto: Thomas Jergel / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om slåssing i Steinkjer klokken 23.10 lørdag kveld. Én person ble liggende igjen på bakken, mens en annen stakk av fra stedet, melder politiet på Twitter.

Den skadde personen er innlagt på sykehuset i Levanger med alvorlige skader. Mannen bli stukket i magen med ukjent redskap, opplyser politiet. 

Sykehuset i Levanger opplyser overfor Trønder-Avisa at den skadde er en mann i 20-åra. Ifølge avisa opplyser sykehuset videre at skadene er påført mannen ved knivstikking. 

Politiet fikk til pågripelse av en person klokka 23.39. Vedkommende er nå siktet for vold, melder avisa. 

Krimteknikere jobber nå med å sikre spor på stedet. 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media