Mann alvorlig skadd etter utforkjøring

En 80 år gammel mann betegnes som alvorlig skadd etter en utforkjøring på Askøy mandag. Mannen ble fløyet til sykehus med ambulansehelikopter.

ULYKKE: En eldre mann ble fløyet med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus etter en trafikkulykke på Askøy i Bergen mandag ettermiddag. Foto: Richard Halland / NTB scanpix
ULYKKE: En eldre mann ble fløyet med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus etter en trafikkulykke på Askøy i Bergen mandag ettermiddag. Foto: Richard Halland / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Dette er en alvorlig ulykke. Den skadde er en eldre mann. Han skal ha vært ved bevissthet mens man prøvde å få ham ut av kjøretøyet, sier operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

Politiet fikk melding om ulykken i 12.15-tiden. Utforkjøringen skjedde på fylkesvei 563 ved krysset Hanevikvegen/Skjelvikvegen. Bilen kom fra Ask og kjørte rett fram og krasjet i et grantre, opplyser innsatsleder Synnøve Malkenes til avisen.

Bilen ble totalvraket, og mannen satt fastklemt i bilvraket før mannskaper fra brannvesenet fikk frigjort ham. Deretter ble han fløyet med ambulansehelikopter til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Sykehuset betegner mannens skader som alvorlige.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer