Voldsepisode i Oslo:

Mann alvorlig skadd etter voldsepisode i Oslo. Skal ha blitt angrepet med øks

- Skal ha blitt hugget i magen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 20-åra er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en voldsepisode i en leilighet på Linderud natt til fredag, opplyser Oslo-politiet. Vitner har fortalt at mannen skal ha blitt hugget i magen med en øks.

- Vi ble ringt av et vitne klokka ett over ett, som fortalte at en mann var blitt angrepet med øks og at vedkommende hadde fått alvorlige skader i magen, forteller operasjonsleder Rune Ullsand til Dagbladet.

Da nødetatene kom fram til stedet, ble det raskt konkludert at en mann i 20-åra var alvorlig skadd. Mannen er nå fraktet til Oslo Universitetssykehus der han er lagt i narkose, opplyser Ullsand.

Mannen har skader i mageregionen fra det som trolig er en skarp gjenstand, men politiet har ikke funnet noen øks på stedet, skriver NTB.

Ullsand opplyste til Dagbladet tidligere i natt at det var fire personer i leiligheten i tillegg til den skadde da angrepet skjedde. En av dem hadde forlatt stedet da politiet kom, og politiet mistenkte at vedkommende var gjerningsmannen.

- Tre av dem ble pågrepet og kjørt inn til politistasjonen for avhør. Alle er i 20-årene, to kvinner og en mann. Leiligheten er avlåst og vil bli undersøkt av krimteknikere fredag, sier Ullsand til NTB.

Det ble i løpet av natten søkt etter personen som stakk av, men fredag morgen trappet politiet ned letingen etter vedkommende.

- Vi tror svaret på hva som har skjedd, ligger hos en av de tre som er pågrepet, sier vaktleder Thomas Enger ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt fredag morgen.

Politiet opplyser at de foreløpig ikke kjenner til foranledningen til angrepet.