Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann alvorlig skadd i knivstikking

Politiet leter etter gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 40-årene er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking i Sarpsborg natt til torsdag.

Flere patruljer leter etter gjerningsmannen på flere adresser i Sarpsborg, opplyser politiet i Østfold på Twitter.

- Vi har navnet på en person som vi anser som mistenkt. Dette er folk fra et miljø politiet kjenner til, og det er derfor vi har noen adresser å starte med, sier operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen fant sted i en leilighet på Brede i Sarpsborg. Ingen er så langt pågrepet i saken, melder politiet.

- Dette startet som en ordensforstyrrelse, og vi fikk varsel fra en nabo klokken 22.37. Vi var opptatt med andre oppdrag, og den første patruljen kom derfor fram først klokken 23.11. Da var gjerningsmannen ikke lenger på stedet, forklarer Horne til NTB.

Mannen ble kjørt med ambulanse til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold på Kalnes med det ambulansepersonellet beskrev som alvorlige skader.

- Vi har ingen nærmere detaljer om skadene. Og ettersom vi ikke har fått snakket ordentlig med fornærmede ennå, vet vi heller ikke hva som var foranledningen til dette, forteller operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media