Mann alvorlig skadd i slåsskamp i Oslo - én pågrepet

En mann i midten av 30-åra er alvorlig skadd etter å ha blitt slått i hodet under en slåsskamp i Hammerfestgata i Oslo. En mann rundt samme alder er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bevæpnet politi rykket ut etter meldinger om en slåsskamp mellom flere personer utenfor Elmers pub klokka 0.50 natt til torsdag.

- Den første meldinga var at flere slåss, men hvor mange som var involvert i slagsmålet, vet vi ikke, sier Gjermund Stokkli til NTB klokka 3.30.

- En mann har alvorlige skader i hodet etter å ha blitt slått med en pistol, men det er altså ikke livstruende skader.

Stokkli forteller at en gjerningsperson ble sett løpende fra stedet, men kort tid seinere ble han pågrepet i nærheten av politiet. Vitner til hendelsen hadde observert en kniv og en pistol på vedkommende.

- Men vi har ikke funnet noen pistol. Ingen skudd ble avfyrt heller.

Rundt samme tidspunkt rykket politiet også ut til Maridalsveien etter meldinger om avfyrte skudd. Politiet fant tomhylser på stedet de mener kommer fra et enhåndsvåpen. Ingen ble ikke funnet noen skadde.

Stokkli sier til NTB at de er rimelig sikre på at det ikke er noen sammenheng mellom de to hendelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer