Mann alvorlig skadd i ulykke

Én mann i 40-åra ble fløyet til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon mellom en personbil og en tankbil i Porsgrunn mandag kveld.

ALVORLIG SKADD: Én person ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en frontkollisjon mellom en personbil og en tankbil i Porsgrunn seint mandag kveld. Foto: Theo Aasland Valen Vis mer

Natt til tirsdag ble én mann i 40-åra fløyet til Ullevål sykehus etter at en personbil og en tankbil var involvert i en alvorlig ulykke i Kjøreholttunnelen i Porsgrunn.

- En mann i 40-åra er alvorlig skadd, men tilstanden betegnes som stabil. Mannen ble fløyet til Ullevål sykehus, forteller operasjonsleder Ole Kamben til Dagbladet like over klokka 04.

Føreren av tankbilen, en mann i 60-åra, kom fra ulykken uten fysiske skader.

Alvorlig ulykke

I utgangspunktet meldte politiet at det dreide seg om en frontkollisjon, men dette tilbakeviser operasjonsleder Kamben overfor Dagbladet.

- Det var ikke en frontkollisjon. Personbilen har kjørt inn i siden på tankbilen, forteller Kamben.

- Det var flere vitner til ulykken. I løpet av natta har både krimteknikere og Statens vegvesens ulykkesgruppe gransket ulykkesstedet, men vi vet foreløpig ikke hva de har konkludert med.

Politiet varslet om hendelsen seint mandag kveld.

- Én person i personbilen er meget alvorlig skadet, sa Kamben til Dagbladet.

I forbindelse med ulykken, ble veien stengt i begge retninger i flere timer. Like over klokka 04 kan Kamben opplyse at veien er åpnet igjen.