Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann alvorlig skadd i voldsepisode i Trondheim

Funnet bevisstløs på bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel mann er alvorlig skadd etter en voldsepisode i Trondheim sentrum natt til lørdag. Politiet reagerer sterkt på dårlig oppførsel blant folk som var i nærheten av åstedet.

Den 21 år gamle mannen ble funnet bevisstløs på bakken etter at politiet fikk melding om at en person var slått ned i Trondheim sentrum.

- Han ligger på St. Olavs hospital med en alvorlig hodeskade. En mann på 20 år er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse med skadefølge, sier operasjonsleder Hanne Yding i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Hun er oppgitt over måten ambulansepersonell og politi ble møtt på av folk i Trondheim sentrum, mens den skadde mannen lå på bakken.

- Vi hadde et svare strev med publikum. Folk viste ingen vilje til å slippe fram verken politi eller ambulansepersonell, og de stilte seg heller i veien. Patruljen som var på stedet sier at folk bør skamme seg, sier Yding til avisen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!