Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet fikk først varsel om slåsskamp.

KNIVSTUKKET:  En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking ved en bensinstasjon på Tøyen. Foto: Sindre Granly Meldalen / Dagbladet
KNIVSTUKKET: En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking ved en bensinstasjon på Tøyen. Foto: Sindre Granly Meldalen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking ved en bensinstasjon i Kjølberggata på Tøyen i Oslo i dag tidlig.

- Vi fikk inn en melding om et slagsmål. Mens vi snakket med melder var det en person som falt om og fire personer som stakk fra stedet, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt.

Hendelsen startet ved inngangen til bensinstasjonen.

- På overvåkningsvideoen kan vi se at det begynte med en eller annen form for krangel i døra. Det var tre personer med afrikansk opprinnelse og to personer med asiatisk opprinnelse. Den ene personen med asiatisk opprinnelse ble knivstukket, sier politiets innsatsleder Lasse Alver til Dagbladet på stdedet.

Han opplyser at saken etterforskes som legemsbeskadigelse. Politiet søker nå etter de tre personene med afrikansk opprinnelse. De er beskrevet som unge gutter i 20-årene, mørke i huden og med mørke klær. To av dem skal ha svart jakke med pelskrage, den siste skal ha grå hettegenser.

- Var dette en tilfeldig krangel?

- Det framstår som tilfeldig krangling, men det kan vi ikke si for sikkert, sier Alver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer