Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet fikk først varsel om slåsskamp.

KNIVSTUKKET:  En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking ved en bensinstasjon på Tøyen. Foto: Sindre Granly Meldalen / Dagbladet
KNIVSTUKKET: En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking ved en bensinstasjon på Tøyen. Foto: Sindre Granly Meldalen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking ved en bensinstasjon i Kjølberggata på Tøyen i Oslo i dag tidlig.

- Vi fikk inn en melding om et slagsmål. Mens vi snakket med melder var det en person som falt om og fire personer som stakk fra stedet, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt.

Hendelsen startet ved inngangen til bensinstasjonen.

STARTET HER: Slåsskampen skal ha startet i inngangspartiet. Foto: Sindre Granly Meldalen
STARTET HER: Slåsskampen skal ha startet i inngangspartiet. Foto: Sindre Granly Meldalen Vis mer

- På overvåkningsvideoen kan vi se at det begynte med en eller annen form for krangel i døra. Det var tre personer med afrikansk opprinnelse og to personer med asiatisk opprinnelse. Den ene personen med asiatisk opprinnelse ble knivstukket, sier politiets innsatsleder Lasse Alver til Dagbladet på stdedet.

Han opplyser at saken etterforskes som legemsbeskadigelse. Politiet søker nå etter de tre personene med afrikansk opprinnelse. De er beskrevet som unge gutter i 20-årene, mørke i huden og med mørke klær. To av dem skal ha svart jakke med pelskrage, den siste skal ha grå hettegenser.

- Var dette en tilfeldig krangel?


- Det framstår som tilfeldig krangling, men det kan vi ikke si for sikkert, sier Alver.

- Hva slags skader er personen påført?

- Jeg vil ikke kommentere skadene til den som er kjørt på sykehus, men det at han er kjørt på sykehuset viser at han er alvorlig skadd, sier Alver.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer