Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann angrepet og skutt på Romerike

Skutt i beinet og slått i hodet med balltre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet på Romerike jaktet natt til mandag fortsatt på to menn og en kvinne etter at en 41 år gammel mann ble skutt i beinet og slått i hodet med et balltre søndag kveld.

- Ingen er pågrepet ennå, sier vaktleder Frode Bue i Romerike politidistrikt til NTB.

Klokka 20.17 søndag kveld fikk politiet på Romerike melding fra bekymrede naboer om bråk i en leilighet på Strømmen. Kort tid etter ble mannen som bodde i leiligheten, det 41 år gamle offeret, funnet skutt og stygt forslått ved bilen sin utenfor boligblokken.

Mannen skal ha kommet kjørende i en bil sammen med to andre personer. Like etter ble han overfalt og skutt i beinet og slått i bakhodet med et balltre.


Ikke livstruende 
Mannen ble natt til mandag operert for skudd- og slagskadene ved Akershus universitetssykehus.

- Han ble operert i natt og tilstanden er ikke livstruende, sier Bue.

Operasjonsleder Trond Aune bekrefter at 41-åringen ble skutt i den høyre foten i tillegg til å ha blitt slått i bakhodet med et balltre. Balltreslagene har trolig påført mannen de styggeste og mest alvorlige skadene.

Store politistyrker jaktet søndag kveld på to menn og en kvinne som politiet mistenker var involvert i episoden. De stakk fra stedet i en sølvfarget Audi, enten en Audi 100 eller en eldre A6 sedan. Politiet vil ikke bekrefte om de har funnet bilen.


Avhør Vitner har forklart at de så to menn og en kvinne kjøre av gårde fra stedet. Sju-åtte vitner ble søndag kveld brakt inn til avhør av politiet. Et vitne sier til VG Nett at hun hørte ett skudd før de tre flyktet fra åstedet i en bil.

- Vi spekulerer ikke i mediene. Vi jobber operativt og er i full gang med etterforskningen, sier Bue.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media