Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann angrepet og truet med motorsag i Stavanger

Fornærmede skal ha klart å overmanne motorsagmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før midnatt skal en 23 år gammel mann ha truet en annen mann med motorsag, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Fornærmede skal både ha blitt angrepet og truet, men skal etter hvert ha klart å overmanne gjerningsmannen.

Sammen med en annen person skal den fornærmede og ytterligere en person ha klart å få kontroll på gjerningsmannen før politiet ankom stedet.

- Vi fikk melding om hendelsen klokka 23.55 og var på stedet åtte minutter seinere. Hendelsen fant sted i Gausel/Forus-området, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Brit Randulff til Dagbladet.

Politiet fortteler at de ikke vet hva som er grunnen til angrepet, og opplyser om at gjerningsmannen nå er pågrepet.

- Vi har en forståelse av at de ikke kjente til hverandre fra før, sier Randulff.

Både den fornærmede og gjerningsmannen har pådratt seg kutt, men det er ukjent om skadene kommer fra motorsaga og om gjerningsmannen i det hele tatt fikk start på den. Begge ble undersøkt av helsepersonell.

Overfor Dagbladet opplyser politiadvokat i Sør-Vest politidistrikt, Brage Lysø, om at de nå skal gjøre en vurdering om det er fare for gjentakelse.

- Saken vi bli videre etterforsket i morgen, så får vi ta en vurdering på hvor lenge gjerningsmannen blir sittende fengslet, sier Lysø til Dagbladet.

Det vil også bli gjort avhør av de involverte partene.