<strong>ANHOLDT:</strong> Politiet sjekket identiteten til en av mennene som oppholdt seg på adressen der voldtekten skal ha skjedd, men ingen er foreløpig siktet i saken. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
ANHOLDT: Politiet sjekket identiteten til en av mennene som oppholdt seg på adressen der voldtekten skal ha skjedd, men ingen er foreløpig siktet i saken. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer

Mann anholdt etter mulig gruppevoldtekt

Kvinne skal ha blitt voldtatt med flere menn tilstede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En kvinne anmeldte i ettermiddag en voldtekt som skal ha skjedd i en leiliighet på Sagene i Oslo i natt.

Da politiet oppsøkte boligen ble minst én mann anholdt og påsatt håndjern, men det er foreløpig ikke kjent om han kan knyttes til den påståtte voldtekten på noen måte. Politiet har også foretatt tekniske undersøkelser i boligen.

- Etterforskningen er helt i startfasen og vi venter nå på å få avhøre fornærmede. Hun er til undersøkelser på legevakten, opplyser vaktleder Kjell Pedersen ved Sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no i 16.30-tida.

Den første meldingen til politiet gikk ut på at flere menn var tilstede da voldtekten skjedde, men kvinnen har ikke rukket å forklare seg mer utførlig om hendelsesforløpet.

Kvinnen skal ikke være bosatt i leiligheten på Sagene.

- Det ble gjennomført identitetssjekk av personer i den aktuelle boligen, men ingen er pågrepet, sier Pedersen.

.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer