Solarium:

Mann anmeldt for tyvtitting

Mandag ettermiddag ble svensk politi varslet om at en mann skal ha gjemt seg i taket og tyvtittet på en kvinne som tok solarium.

TYVTITTET: Da en kvinne så i taket på solstudioet, oppdaget hun at en mann tyvtittet på henne. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
TYVTITTET: Da en kvinne så i taket på solstudioet, oppdaget hun at en mann tyvtittet på henne. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne i den svenske byen Uppsala fikk seg en svært ubehagelig opplevelse da hun solet seg på et solstudio mandag ettermiddag, melder svensk politi.

Til politiet har kvinnen forklart at da hun kikket opp, oppdaget hun at en mann hadde gjemt seg i taket. Fra taket skal mannen ha ligget og tyvtittet på kvinnen mens hun solet seg.

Politiets teori

Taket i rommene der hvor solariesengene står plassert, består av lette takplater som lett kan løftes. Politiets teori er at mannen først tok seg inn i et naborom til der hvor kvinnen tok solarium.

- Etter hva jeg forstår har denne mannen gått inn i et naborom og løftet en takplate, tatt seg opp i taket, for så å ha tatt seg videre over til neste rom hvor kvinnen lå og solet seg. Så har han løftet en ny takplate, slik at han kunne kikke på kvinnen, sier pressetalsperson for politiet, Daniel Wikdahl, til Aftonbladet.

Til politiet har kvinnen forklart at mannen tok seg ned fra taket og løp fra stedet da hun oppdaget ham.

Ikke pågrepet

Politiet opplyser i en pressemelding at mannen er anmeldt for seksuallovbrudd, og at de ikke har klart å få tak i ham ennå.

Politiet vet ikke om flere kvinner har blitt utsatt for tyvtittingen, eller hvor lenge mannen har ligget der.

- Vi skal lete videre med det vi har og forhåpentligvis får vi tak i mannen, slik at han ikke gjentar slike dumheter, sier Wikdahl til Aftonbladet.

Politiet mener at solstudioet var ubemannet.

Også i Norge

I Norge opplevde vi en liknende hendelse seinest i mars i fjor. Da rykket politiet ut til et solstudio i Bogstadveien i Oslo, etter å ha fått en melding om at en mann hadde gjemt seg bak en av solsengene.

- Vi fikk inn en melding fra en person som hadde vært i kontakt med en dame utenfor Brun og blid i Bogstadveien. Den fornærmede hadde lagt seg ned på en solseng da hun oppdaget en mann som sto bak solsenga, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Skott, til Dagbladet i mars i fjor.

Da kvinnen spurte hva mannen gjorde bak solsenga, skal mannen ha svart at han gjemte seg for politiet.

Politiet opprettet sak på forholdet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer