Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann arrestert 652 ganger

Men han ligger fortsatt ikke på toppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann fra Nebraska i USA har nettopp blitt arrestert for 226. gang. Rekorden i USA holdes av en avdød mann – han rakk å bli arrestert 652 ganger før han døde for et par år siden.

– Dette er en mann vi kjenner godt, sier politiet i Nebraska.

Mannen er blant annet dømt for besittelse av marihuana, ran, å motsette seg arrest, angrep på politibetjent og kokainbesittelse.

– Mange tror at dersom du dømmes mange nok ganger, blir du sittende fengslet. Det stemmer ikke. Denne mannen har aldri sittet mer enn fire år i fengsel i strekk, sier politiet.

(ANB-AP)

IKKE DEN VERSTE: I USA er det mange som ofte taues inn av politiet. Rekorden holdes av en mann som heter Edward Rooks. Han døde i 2004, da hadde han blitt arrestert til sammen 652 ganger. Illustrasjonsfoto: SCANPIX
IKKE DEN VERSTE: I USA er det mange som ofte taues inn av politiet. Rekorden holdes av en mann som heter Edward Rooks. Han døde i 2004, da hadde han blitt arrestert til sammen 652 ganger. Illustrasjonsfoto: SCANPIX Vis mer